0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Uniek tuinontwerp in Amersfoort

Droomt u al jaren van een compleet andere tuin? U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw tuin onder handen te nemen. Echter is dit vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wacht niet langer en schakel de hulp van ons hoveniersbedrijf in. Wij komen graag bij u in Hilversum langs om de mogelijkheden met u te bespreken en een uniek tuinontwerp voor u te maken. Of u nu een vijver in uw tuin wilt laten plaatsen of juist een speelplek wilt creëren voor uw kinderen. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Waarom schakelt u ons in?

Ons hoveniersbedrijf heeft al ruim 20 jaar ervaring met onder andere het ontwerpen van tuinen. Daarnaast dragen wij ook zorg voor het hele aanlegproces. Als u ons hoveniersbedrijf inschakelt wordt er niet zomaar gestart met het aanleggen van uw nieuwe tuin. Wij maken eerst een uniek tuinontwerp dat aansluit bij uw wensen. Bij het maken van dit ontwerp houden wij niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met de afmetingen en indeling van uw tuin. Of u nu kiest voor veel bestrating of juist gaat voor een groot gazon. Dankzij ons kunt u straks optimaal genieten van uw nieuwe tuin.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606