085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Uniek tuinontwerp in Amersfoort

Droomt u al jaren van een compleet andere tuin? U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw tuin onder handen te nemen. Echter is dit vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wacht niet langer en schakel de hulp van ons hoveniersbedrijf in. Wij komen graag bij u in Hilversum langs om de mogelijkheden met u te bespreken en een uniek tuinontwerp voor u te maken. Of u nu een vijver in uw tuin wilt laten plaatsen of juist een speelplek wilt creëren voor uw kinderen. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Waarom schakelt u ons in?

Ons hoveniersbedrijf heeft al ruim 20 jaar ervaring met onder andere het ontwerpen van tuinen. Daarnaast dragen wij ook zorg voor het hele aanlegproces. Als u ons hoveniersbedrijf inschakelt wordt er niet zomaar gestart met het aanleggen van uw nieuwe tuin. Wij maken eerst een uniek tuinontwerp dat aansluit bij uw wensen. Bij het maken van dit ontwerp houden wij niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met de afmetingen en indeling van uw tuin. Of u nu kiest voor veel bestrating of juist gaat voor een groot gazon. Dankzij ons kunt u straks optimaal genieten van uw nieuwe tuin.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606