035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Uniek tuinontwerp in Amersfoort

Droomt u al jaren van een compleet andere tuin? U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw tuin onder handen te nemen. Echter is dit vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wacht niet langer en schakel de hulp van ons hoveniersbedrijf in. Wij komen graag bij u in Hilversum langs om de mogelijkheden met u te bespreken en een uniek tuinontwerp voor u te maken. Of u nu een vijver in uw tuin wilt laten plaatsen of juist een speelplek wilt creëren voor uw kinderen. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Waarom schakelt u ons in?

Ons hoveniersbedrijf heeft al ruim 20 jaar ervaring met onder andere het ontwerpen van tuinen. Daarnaast dragen wij ook zorg voor het hele aanlegproces. Als u ons hoveniersbedrijf inschakelt wordt er niet zomaar gestart met het aanleggen van uw nieuwe tuin. Wij maken eerst een uniek tuinontwerp dat aansluit bij uw wensen. Bij het maken van dit ontwerp houden wij niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met de afmetingen en indeling van uw tuin. Of u nu kiest voor veel bestrating of juist gaat voor een groot gazon. Dankzij ons kunt u straks optimaal genieten van uw nieuwe tuin.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging