Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinontwerp Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinontwerp Hilversum

Bij Hoeree Tuinen zijn we specialist in het ontwerpen en realiseren van alle soorten tuinen. Met onze expertise kunnen we exclusieve en stijlvolle tuinen ontwerpen, maar ook reguliere stadstuinen aanleggen. Onze ontwerpers van Hoeree Tuinen zorgen voor een op maat gemaakt tuinplan voor elk project in Hilversum en omgeving.

Ontdek vrijblijvend welke mogelijkheden ons aanbod met ons heeft. Wilt u uw wensen bespreken met onze tuinarchitecten 030 340 1003? Bel ons gerust voor advies op maat! Laat ons u helpen met ons advies!

Een tuin dat elk seizoen mooier blijft, is lastig om zelf te realiseren. Laat onze professionele hoveniers uw tuinontwerp in Hilversum realiseren met een op maat gemaakt beplantingsplan voor de finishing touch. Met ons op maat gemaakte tuinontwerp wordt uw droomtuin werkelijkheid, of het nu om een kleine of grote tuin gaat.

Het laten ontwerpen van een tuin

Werkwijze tuinontwerp Hoeree Tuinen

Uw gewenste tuinontwerp in Hilversum wordt bij Hoeree Tuinen met groot vakmanschap gerealiseerd. We nemen u mee in het proces en hechten waarde aan uw input om uw tuin helemaal naar wens te maken. Met Hoeree Tuinen wordt uw tuinontwerp in Hilversum tot in de puntjes verzorgd. Wij begeleiden u in het proces en nemen uw feedback serieus om uw tuin geheel naar uw wens te realiseren. Wij begeleiden u bij elke beslissing en vragen om uw feedback om ervoor te zorgen dat uw tuin helemaal op maat wordt gemaakt.

Intakegesprek met Hoeree Tuinen

We beginnen het proces met een intakegesprek waarin we uw persoonlijke stijl willen combineren met onze kennis in een brainstormsessie. Tijdens deze sessie analyseren we alle relevante tuinelementen, zoals bodemtypes, zichtlijnen en geografische ligging. Uiteindelijk hebben wij uw favoriete stijl(en) in zicht samen met de mogelijkheden van uw tuin.

Exclusief ontwerp

Direct na het intakegesprek start onze tuinontwerper met het eerste ontwerp, omdat we altijd streven naar het beste, evalueren we samen met u de schets en vragen we om uw input. Vervolgens integreren we uw suggesties in het definitieve ontwerp, waarbij we ook een uitgebreide kostenbegroting presenteren.

Uitwerking

Na het definitieve tuinontwerp direct aan de slag met het realiseren van je droomtuin. De aanleg wordt gedaan door onze ervaren hoveniers waarbij onze tuinarchitect de aansturing zal verzorgen, hierdoor zal het project op tijd en op maat gemaakt verlopen! Tot slot geven onze hoveniers advies om uw tuin het best te onderhouden.

Tuinontwerp laten maken in Hilversum?

Dan bent u bij Hoeree Tuinen bij het juiste adres. Bespreek met onze hoveniers wat er mogelijk is op 030 340 1003 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinarchitect Hilversum

De tuinarchitect zorgt ervoor dat uw huis en op maat gemaakte tuinontwerpen één geheel vormen, waarin u rust en comfort kunt ervaren. Door de tuinarchitect worden de op maat gemaakte tuinontwerpen naadloos geïntegreerd met het design van uw huis. Een uitnodigende atmosfeer waar u zich comfortabel kunt voelen en tot rust kunt komen.

Onze tuinarchitect zorgt ervoor dat uw persoonlijke wensen en favoriete stijl worden opgenomen in het uiteindelijke tuinontwerp. Laat u inspireren door onze ervaren specialisten 030 340 1003. Of laat ons u begeleiden gedurende het proces door een offerte aan te vragen.

Ontwerpbureau tuinen Hilversum

Op zoek naar een ontwerpbureau in Hilversum? Dan bent u hier op het juiste adres!

Onze tuinarchitecten staan voor een op maat gemaakt tuinontwerp dat aansluit op uw wens en binnenshuis interieur.

Geen idee is ons te gek. Zo kunnen de architecten in Hilversum speelse tuinen ontwerpen, maar ook exclusieve moderne tuinontwerpen creëren. Samen gaan we met u het gesprek aan om al uw wensen en tuinmogelijkheden neer te leggen bij de tuinarchitect die vervolgens een persoonlijk tuinontwerp maakt met een wow-effect.

Tuinontwerp Hilversum door Hoeree Tuinen

Bent u op zoek naar vakkundige tuinexperts die exclusieve en stijlvolle tuinen kunnen ontwikkelen in Hilversum en omliggende gebieden? Als u een tuinontwerp nodig hebt, kies dan Hoeree Tuinen. Wij toveren elke tuin om tot een echt buitenparadijs. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken via 030 340 1003 of het vrijblijvende offerteformulier invullen. Samen werken we aan uw project.

Veel gestelde vragen over tuinontwerp

Zoekt u naar verdere verduidelijking over tuinontwerp? Ontdek hier antwoorden op veel voorkomende vragen die u kunnen helpen bij het plannen en verwezenlijken van uw gedroomde tuin. Bekijk onze verzameling veel gestelde vragen voor uitgebreide informatie over de diverse onderdelen van het ontwerpen van een tuin.

Hoeveel moet ik verwachten te betalen voor een tuinontwerp?

De prijs voor het laten maken van een tuinontwerp kan zeer uiteenlopend zijn. de prijzen variëren afhankelijk van de omvang van het project, de specifieke vereisten van de klant en de creativiteit en vaardigheden van de tuinontwerper. Voor een accurate schatting van de kosten is het aan te raden om een offerte aan te vragen bij een tuinontwerper, zodat u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten voor uw specifieke situatie.

Wat zijn de tarieven voor een plan van een tuinarchitect?

Bij het opstellen van een tuinontwerp door een tuinarchitect spelen kosten een rol die afhankelijk zijn van maatwerk en de specifieke eisen van het project, de kosten voor het laten ontwerpen van een tuin door een tuinarchitect worden beïnvloed door duurzaamheidseisen, bijzondere materialen en complexe landschapselementen. Een gedetailleerde offerte ontvangen is uiterst belangrijk om een realistische inschatting van de kosten te maken, met inachtneming van uw persoonlijke tuinwensen en de eigenschappen van uw tuin.

Welke elementen verdienen aandacht bij het maken van een tuinontwerp?

Bij het ontwerp van een tuin is het cruciaal om te letten op hoe de tuin gebruikt zal worden en hoe makkelijk het onderhoud zal zijn. Het behouden van harmonie tussen de esthetiek en praktische toepassingen van de tuin is van essentieel belang.

Op welk tijdstip van het jaar kan je het beste een tuin aanleggen?

Planten hebben de beste start als je een tuin aanlegt in de lente of vroege herfst. Wanneer de lente en vroege herfst aanbreken, zijn dit de perioden waarin planten floreren en nieuwe planten weinig stress ervaren.

Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1003

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.