Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuin verlichting Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuin verlichting Hilversum

Is het tijd om uw tuin te transformeren met prachtige tuinverlichting die de sfeer versterken? Transformeer uw terras of vlonder aan het water met prachtige verlichting. Laat Hoeree Tuinen de ideale lichtoplossing leveren om elke hoek van uw tuin te laten schitteren.

Bij Hoeree Tuinen hebben we de kennis en ervaring om uw tuinverlichting perfect te installeren! Kies voor deskundigheid en veiligheid bij het laten installeren van verlichting in uw tuin door onze ervaren specialisten. Door te kiezen voor ons, kiest u voor tuinverlichting van topkwaliteit.

Wilt u tuinverlichting laten aanleggen in Hilversum en omstreken op een professionele en veilige manier? Hier stopt uw zoektocht! Informeer naar een op maat gemaakte offerte of neem direct contact op met de specialist 030 340 1003.

Verlichting in de tuin

Tuinverlichting aanleggen Hilversum

Hoeree Tuinen is dé kenner van tuinverlichting in de regio van Hilversum. Hier zijn de voordelen van het installeren van tuinverlichting:

 • Deskundig aangelegd
 • Deskundige richtlijn
 • Snelle installatie
 • Talrijke selecties beschikbaar
 • Een knusse omgeving

Tuinverlichting is erg sfeervol en geeft meer gezelligheid in de tuin, maar weet u dat het ook een zeer effectief middel is tegen inbrekers? Buitenverlichting is een nuttig middel tegen inbraak, aangezien dieven vaak toeslaan wanneer het donker is. Lampen met bewegingssensoren, tuinverlichting met schemer- of tijdsschakelaars en buitenlampen bij deuren zijn enkele van onze favoriete tuinverlichtingen voor inbraakpreventie.

Een buitenlamp kan daarnaast ook een mooie boom of een donkere hoek in uw tuin schitterend verlichten. Met tuinverlichting in Hilversum kunt u niet alleen uw tuin verfraaien, maar ook veilig parkeren in het donker of gemakkelijk over het pad lopen als u thuis komt in de avond. Tuinverlichting in Hilversum is niet alleen een toevoeging in uw tuin, maar ook voor uw veiligheid!

Buitenverlichting aanleggen Hilversum

Bent u op zoek naar externe verlichting voor Hilversum en omgeving? Als u externe verlichting in Hilversum en omgeving wilt installeren, dan helpen wij u graag! Door onze vakkundigheid en selectie van hoogwaardige buitenverlichtingsopties, zijn wij in staat om u te assisteren bij het tot stand brengen van de perfecte sfeer voor uw buitenruimte in Hilversum en de omliggende gebieden.

Het aanbrengen van buitenverlichting vergt vakmanschap. Een verkeerde aansluiting kan een kortsluiting veroorzaken. Het is noodzakelijk dat de buitenverlichting aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet.

Het voldoen aan de randvoorwaarden voor het aanleggen van buitenverlichting, inclusief het selecteren van geschikte kabels en het realiseren van een waterdichte aansluiting, is van groot belang. Als u niet veel verstand heeft van het installeren van elektra, kunt u kiezen voor de expertise van een professional bij het aanleggen van tuinverlichting. Voor een professionele en betrouwbare service in het aanleggen van tuinverlichting in Hilversum en de omringende gebieden bent u bij ons aan het juiste adres!

Buitenverlichting Hilversum: Efficiënt en veilig in 5 stappen

 1. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan
  U kunt op via onze site makkelijk een offerte aanvragen
 2. Wensen inventariseren
  Wij maken een passende offerte voor u!
 3. Goedkeuring van het plan van aanpak
  Bespreek uw wensen en voeg onze expertise en ervaring toe voor het beste resultaat.
 4. Plaatsen van tuinverlichting ter plaatse
  Het vakkundig en veilig aanbrengen van uw buitenverlichting.
 5. Een veilige en veilige achtertuin
  Ervaar je nieuwe tuin met sfeervolle tuinverlichting.

Grondkabel leggen en aansluiten op tuin verlichting

Kies verstandig wanneer u grondkabels selecteert voor het aanleggen van tuinverlichting. Wij gebruiken alleen grondkabels met een keurmerk. Het is van essentieel belang dat de kabels onbeschadigd blijven bij de installatie.

Onze vaklieden hebben de benodigde kennis om grondkabels veilig en kundig te installeren. Bij de plaatsing onder een oprit, letten we erop dat de kabels op een diepte van minstens 60 centimeter liggen. Met onze garantie op waterdicht materiaal, geniet u zorgeloos van uw buitenverlichting.

Hoeree Tuinen helpt graag met de verlichting in uw tuin

Met de juiste tuinverlichting kunt u uw tuin omtoveren tot een sfeervolle plek waar het heerlijk vertoeven is. Het is vervelend wanneer er kortsluitingen voorkomen of als lampen onverwachts uitvallen. Goede tuinverlichting vereist daarom een grondige voorbereiding en deskundigheid in elektrawerk.

Voor een veilige buitenverlichting dienen bepaalde voorschriften altijd gerespecteerd te worden. Het kan voor de meeste particulieren een uitdaging zijn om de goede keuzes te maken als het gaat om grondkabels voor buiten en om ervoor te zorgen dat alle materialen waterdicht zijn. Voor veel mensen is het een ingewikkelde taak om hier de juiste beslissingen te nemen.

Ziet u graag een mooi en veilig verlichte tuin? Kies voor onze ervaren professionals om uw tuinverlichting in Hilversum en omgeving te laten aanbrengen! Wilt u meer informatie? Onze medewerker staat voor u klaar 030 340 1003 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Wat komt er kijken bij de prijsbepaling van tuinverlichting aanleggen?

De kosten voor het aanleggen van tuinverlichting kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het project, het type en aantal geselecteerde lichtarmaturen, en of er speciale installatietaken moeten worden uitgevoerd. Wilt u een helder beeld krijgen van de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan een offerte aan bij een lokale specialist.

Wat voor verlichting zorgt voor een sfeervolle tuinbeleving?

Bij het kiezen van tuinverlichting is het belangrijk om na te gaan welk effect u wilt bereiken: functionele verlichting voor het verlichten van paden en veiligheid, of sfeerverlichting zoals lantaarns en string lights voor een gezellige sfeer. Optimale verlichting voor uw tuin wordt gerealiseerd door de combinatie van functionele en visueel aantrekkelijke lampen.

Wat is het optimale lumenlevel voor het verlichten van een tuin?

Bij de keuze van buitenverlichting is het van groot belang om aandacht te schenken aan de IP-waarde voor weerbestendigheid en te streven naar een optimale verdeling tussen functionaliteit en sfeerverlichting. Het is verstandig om te denken aan energiezuinige oplossingen zoals Ledverlichting, die zowel duurzaam als kostenefficiënt zijn.

Wat is het geadviseerde lumenbereik voor tuinverlichting?

Voor de beste functionele buitenverlichting in de tuin wordt geadviseerd om een lamp met een lichtopbrengst van 300 tot 500 lumen te kiezen, wat gelijk staat aan een reguliere 40-watt gloeilamp. Voor een gezellige ambiance is een lichtopbrengst van 250 tot 300 lumen per lamp voldoende.

Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1003

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.