Teamfoto Hoeree Tuinen
Kleine tuin aanleggen Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Huis ter Heide

Kleine tuin aanleggen Hilversum

De woningen in het centrum van Hilversum en aangrenzende wijken hebben vaak kleine tuinen, die bekend zijn als stadstuinen. Sommigen denken dat er niet veel te bereiken is met kleine tuinen, maar dat klopt helemaal niet. Een kleine tuin met een groots effect realiseren we door een slim ontwerp met diverse elementen en hoogtes toe te passen.

Wij bieden u gegarandeerd topkwaliteit door ons vakmanschap en zorgvuldig maatwerk. U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren of één te laten creëren door onze tuinarchitect. Met onze ruime ervaring in het aanleggen van kleine tuinen in Hilversum, kunt u zonder overlast direct genieten van uw nieuwe tuin zodra het project is voltooid.

Kleine tuin aanleggen Hilversum

Twijfelt u nog over wat u precies wilt en kunt u wat inspiratie gebruiken? Onze tuinarchitect komt graag bij u langs om te overleggen over de mogelijkheden en samen met u een tuinontwerp te maken. Met onze ruime ervaring bent u verzekerd van de perfecte tuin die betaalbaar is!

Hecht u waarde aan een tuin die volledig maatwerk is? Na het bezoek van onze tuinarchitect volgt een uniek tuinontwerp op maat en starten we met de aanleg van uw kleine tuin in Hilversum. Voor verdere vragen, bel 030 340 1003 of stuur een e-mail via het contactformulier. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel ons op 030 340 1003 of stuur ons een e-mail via het contactformulier voor verdere informatie.

Kleine tuin aanleggen maatwerk

Wanneer u een kleine tuin in Hilversum bezit, heeft u mogelijk al inspiratie voor kleine tuinen opgedaan. Maar hoe implementeert u deze inspiratie in uw eigen tuin? Bij het realiseren van een kleine tuin op maat, kunnen wij bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek. Onze tuinarchitect zal langskomen om uw ideeën, wensen en stijlvoorkeuren te bespreken.

Hij neemt tevens een kijkje in uw tuin om alvast wat inspiratie op te doen. Zodra alles geïnspecteerd is, gaan we voor u aan de tekentafel zitten. Hierbij verwerken we alles tot een smaakvol ontwerp.

Natuurlijk luisteren we naar uw wensen en voorzien we u van mogelijke opties en oplossingen. Na voltooiing van het eerste ontwerp, zitten we opnieuw met u om tafel om dit te bespreken. We bespreken de meest recente aanpassingen en als er nieuwe ideeën en wensen opkomen, kunnen we daar meteen op inspelen.

Een klein tuintje

Kleine tuin aanleggen mogelijkheden

Wanneer u een kleine tuin heeft hoeft u niet direct in beperkingen te denken. Zelfs bij het realiseren van een kleine tuin zijn er diverse keuzes mogelijk. Ook een vijver, jacuzzi of veranda is een optie.

Een combinatie van elementen, materialen en hoogteverschillen laat uw kleine tuin er groter uitzien. Indien u geïnteresseerd bent in een pergola, overkapping of klein zwembad, dan kunnen wij dat voor u realiseren. Ook richten wij ons op bestrating en betegeling van kleine tuinen.

Vraagt u zich af wat onze mogelijkheden zijn voor het aanleggen van kleine tuinen in Hilversum? Schroom niet om onze hoveniers te bellen op 030 340 1003 of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij staan klaar om met u te praten en met toewijding de uitdaging aan te gaan om van uw kleine tuin een droomtuin te realiseren.

Met onze ervaring en specialisatie kunnen we met zekerheid stellen dat we hierin slagen. Door onze expertise in tuinaanleg en professionals die hierin gespecialiseerd zijn, bent u verzekerd van de uitvoering van alle tuinaanleg projecten. U kunt zonder zorgen contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Veel gestelde vragen over kleine tuin aanleggen

Wanneer u bezig bent met het realiseren van een kleine tuin, zult u zien dat er tal van keuzes op u afkomen. Met de vele keuzes, diverse kosten en informatie, ontstaan er waarschijnlijk veel vragen. Wij hebben alvast de meest gestelde vragen voor u verzameld om u te helpen met oriënteren.

Wat kost het aanleggen van een kleine tuin?

De kosten om een kleine tuin te realiseren variëren op basis van diverse elementen, waaronder de gewenste functies, materialen en de complexiteit van het ontwerp. Daarbij kan maatwerk nodig zijn om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Om een gerichte schatting van de te verwachten kosten te krijgen kunt u het beste een offerte aanvragen.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

In de meeste gevallen zijn het voorjaar en het najaar de juiste tijden om een tuin aan te leggen. Gunstige temperaturen en voldoende vocht stimuleren de groei van planten. Een succesvolle inworteling en vestiging van de planten in hun nieuwe omgeving wordt mogelijk gemaakt door het vermijden van extreme hitte of vorst.

Is hovenier een zwaar beroep?

Het beroep van hovenier kan fysiek veeleisend zijn vanwege taken zoals graven, tillen van zware voorwerpen en langdurig staand werken. Het creëren van weelderige tuinoases en het omtoveren van buitenruimtes geeft hoveniers veel voldoening. Onze hoveniers hebben trots en passie voor het uitoefenen van hun ambacht.

Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1003

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.