Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinaanleg Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinaanleg Hilversum

Bent u op zoek naar een professionele hovenier voor de aanleg van uw tuin in Hilversum? Bij Hoeree Tuinen zorgen we met vakmanschap en passie voor de aanleg van uw droomtuin. Door middel van vele succesvolle projecten en tevreden klanten hebben wij bewezen dat wij dé hovenier in Hilversum en omstreken zijn als het gaat om het creëren van prachtige tuinen.

Onze ervaren hoveniers helpen u graag door met u te praten over de plannen en opties, geheel vrijblijvend en kosteloos. Voor zowel het aanleggen van een nieuwe tuin als het renoveren van een bestaande tuin, zijn wij uw betrouwbare partner! Dankzij ons omvangrijke netwerk van specialisten in tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting, streven we naar het beste resultaat dat perfect aansluit bij uw wensen!

Bij Hoeree Tuinen kunt u vertrouwen op deskundig advies bij de professionele tuinaanleg. In Hilversum en omgeving zijn we er helemaal klaar voor om uw tuindromen werkelijkheid te maken. Ervaar de transformatie van uw tuin tot een oase van rust en schoonheid waar u vele jaren van zult genieten.

Onze hoveniers staan open voor een gesprek over uw tuinaanleg en zijn benieuwd naar uw wensen. Vraagt u zich af wat er mogelijk is? U bent welkom om contact met ons op te nemen via 030 340 1003 of een vrijblijvende offerte aan te vragen..

Tuin aanleggen Hilversum vanuit ons tuinontwerp?

Na het omzetten van uw ideeën naar een prachtig tuinontwerp en een passende offerte, kunnen we van start gaan met het realiseren van uw droomtuin. Wij willen u stapsgewijs meenemen in het traject en uiteindelijk verrassen met een wow-moment! Bent u klaar om te genieten van uw fantastische nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Hilversum vanuit uw eigen tuinontwerp

Als u al specifieke plannen heeft voor uw tuin, kunnen wij die moeiteloos realiseren. We zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken van uw eigen tuinontwerp tot een unieke en op maat gemaakte buitenruimte. Vertrouw op onze hoveniers in Hilversum en nabijgelegen regio's voor professioneel vakmanschap en een persoonlijke aanpak. We zijn er om aan uw wensen te voldoen en u de best mogelijke service te bieden.

Tuinaanleg Hilversum: De realisatie van uw droomtuin

Wij begrijpen dat uw tuin een plek moet zijn waar u kunt relaxen en genieten. Of uw tuin nu niet aan uw verwachtingen voldoet, u de huidige staat van uw tuin wilt verbeteren of een geheel nieuwe tuin wilt laten creëren. Bij Hoeree Tuinen bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van uw tuin in Hilversum en omgeving!

Tuinaanleg uitbesteden

Fases tuinaanleg Hilversum

Wij zien het creëren van een nieuwe tuin als een centrale opdracht bij Hoeree Tuinen dat in meerdere stappen wordt gerealiseerd. Het traject vangt aan met een helder tuinontwerp, waarin al uw wensen en ideeën worden geïntegreerd. Dit ontwerp is van groot belang voor de verdere uitvoering van uw tuinaanleg.

Fase 1: Opname en tuinplan

Onze eerste stap is een grondig gesprek om uw wensen en vereisten te verkennen, waarbij we onze expertise combineren met uw individuele behoeften. Heeft u interesse in een onderhoudsarme tuin, verschillende zithoeken of zelfs een buitenkookruimte? Onze bekwame tuinarchitect zal uw concepten vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp.

Fase 2: Planning en offerte op maat

Voordat we het definitieve ontwerp presenteren, bespreken we graag een schets met u en verwerken we uw feedback, alleen als u tevreden bent, gaan we verder. Zodra het tuinontwerp groen licht krijgt, stellen we een gedetailleerde offerte op maat voor u op, met alle aspecten van de tuinaanleg, van het grondwerk tot de beplanting en tuinverlichting.

Fase 3: Gestroomlijnde uitvoering tuinaanleg

Wanneer het tuinontwerp naar uw volle tevredenheid is, stellen we in overleg een gewenste startdatum vast voor de aanvang van de tuinaanleg. Onze hoveniers coördineren zorgvuldig de tijdige levering van alle benodigde materialen. We starten met het schoonmaken van de oude tuin en gaan dan verder met het aanleggen van bestrating, eventuele houten structuren en het planten van flora.

Fase 4: Efficiënte oplevering en nazorg

Na afronding van de tuinaanleg volgt een oplevering waarbij we samen met u de tuin bekijken en eventuele laatste aanpassingen zullen verrichten, pas als u helemaal tevreden bent, is ons werk klaar. Tot slot verstrekken we altijd een adviesplan voor tuinonderhoud om ervoor te zorgen dat uw tuin goed wordt onderhouden, zodat u altijd van een prachtige tuin kunt genieten.

Laat je tuin aanleggen door Hoeree Tuinen!

Bij Hoeree Tuinen streven we ernaar om uw tuindroom in Hilversum en omstreken werkelijkheid te maken en u optimaal te laten genieten van een prachtige nieuwe tuin. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via 030 340 1003 of ontdek wat wij voor jou en jouw tuin kunnen betekenen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Hilversum?

Natuurlijk wilt u weten wat het aanleggen van een tuin kost, en dat is begrijpelijk. Er is geen eenduidig antwoord op de prijs van tuinaanleg, aangezien deze door diverse factoren beïnvloed wordt. U heeft de volledige vrijheid om uw tuinaanleg in Hilversum zo uitbundig te maken als u wenst.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Er zijn diverse factoren die de prijs kunnen beïnvloeden, maar uw eigen keuzes hebben de grootste impact op de uiteindelijke kosten. Wilt u weten wat de kosten zijn van een professionele tuinaanleg in Hilversum? Voel u vrij om een offerte aan te vragen of contact op te nemen met een van onze professionals op het gebied van tuinaanleg 030 340 1003.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

Het proces van tuinaanleg roept vaak vragen op, daarom hebben we enkele veelgestelde vragen over dit onderwerp beantwoord! We kunnen concluderen dat er veel onduidelijkheid heerst over dit onderwerp en daarom beantwoorden we graag een aantal vragen. Daarom zijn enkele veelvoorkomende vragen over tuinaanleg door ons beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

De tarieven voor tuinaanleg per uur zijn gebaseerd op diverse aspecten, waaronder de expertise van de tuinprofessional, het type tuinwerkzaamheden en eventuele specifieke projectvereisten. Voor een gedetailleerd inzicht in de verwachte kosten, is het verstandig om met een hovenier te overleggen en een offerte aan te vragen. Met deze informatie bent u goed voorbereid op de kosten van uw tuinaanleg.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Indien u een nieuwe tuin wilt aanleggen, is het verstandig om dit deel van de werkzaamheden in de herfst en winter te plannen. Tijdens deze periode is het perfect om de grondwerken te verrichten en niet-levende structuren zoals paden en terrassen aan te leggen. Dit bereidt uw tuin voor op beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden optimaal zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

De kosten voor tuinonderhoud per vierkante meter zijn erg variabel en hangen af van het niveau van onderhoud, het type beplanting en eventuele specifieke wensen die u heeft. Het is het beste om een kostenbegroting te ontvangen door een offerte aan te vragen bij een lokaal tuinonderhoudsbedrijf en uw exacte tuinwensen door te geven. Zo krijgt u inzicht in de exacte prijs voor het onderhouden van uw tuin!

Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1003

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.