Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinonderhoud Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinonderhoud Hilversum

Bent u opzoek naar een hovenier voor tuinonderhoud in Hilversum en omstreken? Voor hoogwaardig hovenierswerk in Hilversum bent u bij Hoeree Tuinen aan het juiste adres! Zoekt u naar een professioneel hoveniersbedrijf in Hilversum dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft?

Wij hebben expertise in tuinonderhoud als een van onze specialisaties en zijn graag tot uw dienst. Uw tuin geniet van topzorg in elk seizoen! U kunt erop vertrouwen dat het werk meesterlijk wordt uitgevoerd bij ons.

U kunt kiezen voor eenmalig onderhoud of voor regelmatig onderhoud van uw tuin naar keuze. Uw tuin kan ook eenmalig flink opgeknapt worden door ons! Verder bieden we ook periodiek onderhoud aan, waarbij we de frequentie samen met u afstemmen.

Bent u geïnteresseerd in de opties? Bent u op zoek naar deskundig advies over tuinonderhoud? Bel ons op 030 340 1003 voor een vrijblijvend gesprek! Of vraag vrijblijvend een offerte aan., als u wilt weten wat tuinonderhoud in Hilversum bij u zal kosten!

Onderhoud van de tuin

Onderhoud tuin in Hilversum door Hoeree Tuinen

Bij Hoeree Tuinen hebben we een ervaren team van hoveniers dat klaar staat om al uw tuinonderhoudstaken uit te voeren naar uw wensen. Bij ons bedrijf kunt u rekenen op onze ervaren hoveniers die bekwaam zijn in alle aspecten van tuinonderhoud, van het snoeien van bomen en struiken tot het maaien van gazons en het verzorgen van bloembedden. Met Hoeree Tuinen bent u verzekerd van een prachtig onderhouden tuin, het hele jaar door.

We gaan eerst om de tafel zitten om uw tuinonderhoudsverwachtingen te bespreken alvorens we van start gaan. Nadat de expert een persoonlijk onderhoudsplan met een duidelijk kostenoverzicht heeft opgesteld, plannen we samen het tuinonderhoud en starten we meteen, zodat u spoedig weer kunt genieten van uw tuin! Wanneer het tuinonderhoud is afgerond, staan wij klaar om u te adviseren over het zelf onderhouden van uw tuin.

Belang van tuinonderhoud in Hilversum

Een keurig bijgehouden tuin biedt tal van voordelen en is essentieel voor uw tuin. Waarom is tuinonderhoud in Hilversum van belang?

 1. Gezondheid van de planten:
  Regelmatig tuinonderhoud is essentieel om planten gezond te houden en te beschermen tegen ziektes en plagen
 2. Veiligheid:
  Onze aanpak van regelmatig tuinonderhoud is gericht op het vermijden van ongelukken door gevaarlijke situaties zoals losse takken en gladde paden te voorkomen
 3. Uitstraling:
  Een verzorgde tuin draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw woning en verhoogt daarmee ook de waarde ervan
 4. Genot:
  Onze professionele aanpak van regelmatig tuinonderhoud en aandacht zorgt ervoor dat u volledig kunt genieten van de rust en ontspanning die een goed verzorgde tuin biedt

Streeft u naar onbekommerd genieten van uw groene toevluchtsoord zonder de belasting van onderhoud? Vertrouw op ons vakmanschap! Streeft u naar zorgeloos plezier van uw groene toevluchtsoord zonder de rompslomp van onderhoud? Wij staan voor u klaar! Heeft u behoefte aan onbezorgd genieten van uw groene oord zonder de last van onderhoud? Laat ons het werk voor u uitvoeren!

Grijp vandaag nog de telefoon en bel onze deskundigen op 030 340 1003! Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Bewonder uw droomtuin met eigen ogen!

Tuinman Hilversum

Heeft uw tuin een tuinman nodig in Hilversum voor het onderhoud? Heeft uw tuin nood aan iemand die regelmatig langskomt voor klusjes zoals planten water geven, blad verwijderen en grasmaaien? Voel u vrij om onze tuinman in Hilversum te contacteren op 030 340 1003.

Dankzij zijn rijke ervaring en liefde voor groen, zorgt onze tuinman in Hilversum ervoor dat uw tuin altijd straalt! Onze tuinman, met een scherp oog voor detail en diepgaande kennis van planten en duurzaam tuinieren, zorgt ervoor dat uw buitenruimte niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk is. Samen gaan we aan de slag om uw perfecte tuin te realiseren, deze wacht op u!

Wat kost een tuinonderhoud in Hilversum?

Gezien de variatie tussen tuinen is het moeilijk om een eenduidig antwoord te geven. Toch kunnen wij aan de hand van meer informatie u een nauwkeurige prijsindicatie geven. Om een nauwkeurige kosteninschatting te krijgen, raden we aan om de volgende stappen te volgen:

 • Klik op het offerteformulier
 • Omschrijf uw wensen en de vereiste werkzaamheden voor tuinonderhoud zo gedetailleerd mogelijk
 • Laat ons u een persoonlijke en vrijblijvende offerte verstrekken!

Als onze kosteninschatting aan uw verwachtingen voldoet, zullen we een afspraak regelen om de details door te nemen en af te stemmen. Wilt u direct weten hoeveel tuinonderhoud in Hilversum u gaat kosten? Vraag een telefonische indicatie aan bij onze specialist op 030 340 1003 en krijg direct antwoord!

Veel gestelde vragen over tuinonderhoud

Kom meer te weten over vragen die vaak voorkomen bij tuinonderhoud, inclusief handige tips voor seizoensgebonden verzorging en advies over het aanpakken van veelvoorkomende problemen. Ontdek hoe u uw tuin in optimale conditie kunt behouden met onze uitgebreide handleiding voor tuinonderhoud. Ontvang kostbare inzichten en nuttige aanwijzingen om uw tuin te laten groeien en bloeien, ongeacht het seizoen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een weelderige en gezonde buitenruimte.

Wat houdt de prijs in voor tuinonderhoud?

Het onderhouden van een tuin is vergelijkbaar met het creëren van een prachtig boeket bloemen - elke tuin brengt zijn eigen specifieke set van kenmerken met zich mee die de prijs beïnvloeden, van de grootte van het perceel tot de complexiteit van de gewenste diensten. Het afstemmen van kosten en waarde is net als het selecteren van de ideale bloemen voor een adembenemend bloemstuk: het vergt nauwkeurige afweging en vakmanschap.

Wat omvat de zorg voor een tuin?

Onder tuinonderhoud valt meer dan alleen bladblazen en onkruid verwijderen, het omvat ook taken zoals gras maaien, planten water geven en snoeien van struiken en bomen, evenals het algemene schoonmaken en onderhouden van tuinmeubilair en structuren. We willen de tuin in goede staat houden en nog mooier maken voor een optimale uitstraling.

Hoe vaak moet tuinonderhoud jaarlijks worden ingepland?

Normaal gesproken wordt tuinonderhoud tweemaal per jaar gedaan: in de aanloop naar de winter wordt er opgeruimd en planten worden beschermd, en voor de zomer worden planten gesnoeid en de grond bemest. Dit is de standaard frequentie, maar voor uw tuin kan dit (minder) regelmatig plaatsvinden.

Is tuinonderhoud verplicht voor huurders volgens de wet en de regels in het huurcontract?

Het kan gebeuren dat huurders een verplichting hebben om tuinonderhoud te verrichten zoals voorgeschreven in de wet en het huurcontract. Dit heeft vaak betrekking op het onderhouden van tuinen, erven, opritten en erfafscheidingen, met als doel de uitstraling keurig te houden.

Hoeree Tuinen staat voor u klaar in Hilversum
Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1003

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.