Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinafscheiding Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinafscheiding Hilversum

Vindt u dat uw tuin te weinig privacy biedt? Als u aan een drukke weg woont en overlast ervaart van geluid, Behoefte aan een betere afscherming voor uw tuin? Tuinafscheiding is de oplossing.

In Hilversum en de omliggende gebieden hebben we al veel verschillende tuinafscheidingen geplaatst met behulp van onze hoveniers. Wij hebben zowel prefab schuttingen als tuinhekken in ons assortiment. Wij houden rekening met uw wensen en geven daar waar nodig vakkundig advies.

De specialisten in tuinafscheidingen in Hilversum

Als u meer privacy wilt, bepaalde gedeeltes van uw tuin wilt afscheiden of geluid wilt verminderen. Bij ons heeft u diverse mogelijkheden voor tuinafscheidingen. Mogelijkheden omvatten onder andere:

  • Houten schuttingen
  • Conifeerhagen
  • Kant en klare haagelementen
  • Tuinpoorten
  • Tuin- en windschermen
  • Betonnen muren
  • Houten schuttingen

Afgezien van schuttingen, behoren ook tuinhuisjes en schuren tot ons vakmanschap. Staat het type tuinafscheiding dat u wilt laten plaatsen niet in de lijst hierboven? Neem gerust contact met ons op via 030 340 1003 om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag met u samen en kunnen u uitgebreid informeren over de verschillende opties.

Tuinafscheiding laten plaatsen

Veel gestelde vragen over tuinafscheidingen

Ontdek de benodigde kennis over tuinafscheidingen door antwoorden op veelgestelde vragen te lezen. Ontvang antwoorden op uw vragen over materialen, ontwerpen en installatietips zodat u goed voorbereid bent. Bekijk de tips om van uw tuinproject een succes te maken door de juiste afscheidingen te installeren.

Wat kost een afscheiding voor de tuin?

De gemiddelde prijzen voor een tuinafscheiding zijn gebaseerd op diverse factoren, waaronder de keuze van materialen, de arbeidskosten en eventuele extra voorzieningen zoals verlichting of plantenbakken. Voordat u een definitieve keuze maakt, is het raadzaam om een budget op te stellen en de beschikbare opties goed te overwegen.

Wat zijn de mogelijke keuzes voor tuinafscheidingen?

Met opties zoals natuurlijke hagen, houten schuttingen, betonnen muren en metalen hekwerken, is er voor elk type tuin een geschikte afscheiding. Persoonlijke voorkeuren, budget en de algehele tuinontwerp bepalen vaak welke tuinafscheiding het meest geschikt is, waardoor het noodzakelijk is om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij uw behoeften.

Wat is de voordeligste optie voor een tuinafscheiding?

De goedkoopste afscheidingen voor de tuin worden meestal gemaakt van materialen als gaaspanelen, bamboe of dunne houten palen met draad. Natuurlijke opties zoals heggen kunnen kosteneffectief zijn, maar kunnen meer onderhoud vereisen na verloop van tijd.

Wat is de meest geschikte tuinafscheiding?

De beste tuinafscheiding varieert per persoon, maar robuuste materialen zoals hardhouten schuttingen of stenen muren hebben de langste levensduur en een mooie uitstraling. Bij het selecteren van de juiste afscheiding is het van belang om functionaliteit, duurzaamheid en uw eigen stijl harmonieus te combineren.

Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1003

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.