085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Vijver aanleggen in Hilversum

Wilt u meer sfeer en ruimte in uw tuin creëren? Denk dan eens na over de aanleg van een vijver. Een vijver is een echt sfeerelement voor een tuin en kan op vele verschillende manieren worden aangelegd. Onze hoveniers gaan graag met u in gesprek en bespreken onder andere de soort, de plek, de afwerking en de kosten van de vijver met u.

De soort

Wilt u een voorgevormde vijver? Een folievijver of een verhoogde vijver? Of kiest u voor een zwemvijver? Het is van belang dat u weet wat voor soort vijver u wilt laten plaatsen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Zo is het veiliger om te kiezen voor een verhoogde bak als er bijvoorbeeld veel kinderen in de tuin spelen.

De plek

De plek van uw nieuwe vijver is zeer bepalend voor de levensduur van uw vijver. Wij houden er daarom altijd rekening mee dat uw vijver voor een deel in de zon geplaatst wordt, zodat de planten die eventueel in uw vijver leven zich goed kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het ook van belang dat uw (zwem)vijver niet te dicht bij bomen wordt geplaatst, omdat er anders veel bladeren in belanden.

De afwerking

De wandafwerking van uw nieuwe vijver zorgt uiteindelijk voor de sfeer en een geeft uw vijver een mooi effect. Kiest u voor een (natuur)stenenvijverrand? Of gaat u voor een wandafwerking met verschillende soorten beplanting? De keuze is uiteindelijk aan u en wij zorgen er uiteindelijk voor dat het meegenomen wordt in het ontwerp van uw tuin.

De kosten

Voor ieder budget en voor al uw wensen hebben wij een passend type vijver. De kosten van een vijver zijn echter niet standaard en afhankelijk van de constructie en de grootte waar u voor kiest. Wij zetten de kosten graag voor u op een rijtje als u weet welk type vijver u wilt laten leggen en voor welke afwerking u kiest.

Wanneer laat u een vijver aanleggen?

U zult misschien denken dat een vijver het beste in het voorjaar of in de zomer aangelegd kan worden, maar niets is minder waar. Het najaar is het beste moment om een vijver aan te leggen en in te richten. Waarom? De temperatuur is dan niet zo hoog, er zijn minder zonuren per dag en er is relatief weinig algengroei. De vijver krijgt daardoor een betere kans om bacterieel evenwicht op te bouwen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606