0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Vijver aanleggen in Hilversum

Wilt u meer sfeer en ruimte in uw tuin creëren? Denk dan eens na over de aanleg van een vijver. Een vijver is een echt sfeerelement voor een tuin en kan op vele verschillende manieren worden aangelegd. Onze hoveniers gaan graag met u in gesprek en bespreken onder andere de soort, de plek, de afwerking en de kosten van de vijver met u.

De soort

Wilt u een voorgevormde vijver? Een folievijver of een verhoogde vijver? Of kiest u voor een zwemvijver? Het is van belang dat u weet wat voor soort vijver u wilt laten plaatsen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Zo is het veiliger om te kiezen voor een verhoogde bak als er bijvoorbeeld veel kinderen in de tuin spelen.

De plek

De plek van uw nieuwe vijver is zeer bepalend voor de levensduur van uw vijver. Wij houden er daarom altijd rekening mee dat uw vijver voor een deel in de zon geplaatst wordt, zodat de planten die eventueel in uw vijver leven zich goed kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het ook van belang dat uw (zwem)vijver niet te dicht bij bomen wordt geplaatst, omdat er anders veel bladeren in belanden.

De afwerking

De wandafwerking van uw nieuwe vijver zorgt uiteindelijk voor de sfeer en een geeft uw vijver een mooi effect. Kiest u voor een (natuur)stenenvijverrand? Of gaat u voor een wandafwerking met verschillende soorten beplanting? De keuze is uiteindelijk aan u en wij zorgen er uiteindelijk voor dat het meegenomen wordt in het ontwerp van uw tuin.

De kosten

Voor ieder budget en voor al uw wensen hebben wij een passend type vijver. De kosten van een vijver zijn echter niet standaard en afhankelijk van de constructie en de grootte waar u voor kiest. Wij zetten de kosten graag voor u op een rijtje als u weet welk type vijver u wilt laten leggen en voor welke afwerking u kiest.

Wanneer laat u een vijver aanleggen?

U zult misschien denken dat een vijver het beste in het voorjaar of in de zomer aangelegd kan worden, maar niets is minder waar. Het najaar is het beste moment om een vijver aan te leggen en in te richten. Waarom? De temperatuur is dan niet zo hoog, er zijn minder zonuren per dag en er is relatief weinig algengroei. De vijver krijgt daardoor een betere kans om bacterieel evenwicht op te bouwen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606