085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Tuinbestrating in Hilversum

Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Of wilt u een groot terras in uw tuin? Kies dan voor tuinbestrating. Onze vakmannen komen graag bij u in Hilversum langs om uw oude bestrating te verwijderen en uw tuin te voorzien van nieuwe bestrating. Er zijn verschillende factoren die meespelen als u tuinbestrating laat plaatsen. Denk hierbij aan de legrichting, het materiaal en de afwerking. Onze professionals voorzien u graag van adviezen en helpen u met het maken van keuzes.

Verschillende soorten bestrating

Als u denkt aan bestrating denkt u waarschijnlijk aan tegels, maar er is tegenwoordig meer mogelijk op het gebied van bestrating. Of het nu gaat om praktische tegels of om sierbestrating, bij ons kunt u terecht voor vele soorten bestrating. Wij leggen onder andere:

  • Tegels
  • Klinkers
  • Grind
  • Natuursteen
  • Beton

Wilt u weten welk type tuinbestrating bij uw wensen past? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van bestrating en vertellen u graag meer. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe bestrating past bij uw woning en volledig aansluit bij de rest van uw tuin!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606