0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Tuinbestrating in Hilversum

Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Of wilt u een groot terras in uw tuin? Kies dan voor tuinbestrating. Onze vakmannen komen graag bij u in Hilversum langs om uw oude bestrating te verwijderen en uw tuin te voorzien van nieuwe bestrating. Er zijn verschillende factoren die meespelen als u tuinbestrating laat plaatsen. Denk hierbij aan de legrichting, het materiaal en de afwerking. Onze professionals voorzien u graag van adviezen en helpen u met het maken van keuzes.

Verschillende soorten bestrating

Als u denkt aan bestrating denkt u waarschijnlijk aan tegels, maar er is tegenwoordig meer mogelijk op het gebied van bestrating. Of het nu gaat om praktische tegels of om sierbestrating, bij ons kunt u terecht voor vele soorten bestrating. Wij leggen onder andere:

  • Tegels
  • Klinkers
  • Grind
  • Natuursteen
  • Beton

Wilt u weten welk type tuinbestrating bij uw wensen past? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van bestrating en vertellen u graag meer. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe bestrating past bij uw woning en volledig aansluit bij de rest van uw tuin!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606