035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Tuinbestrating in Hilversum

Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Of wilt u een groot terras in uw tuin? Kies dan voor tuinbestrating. Onze vakmannen komen graag bij u in Hilversum langs om uw oude bestrating te verwijderen en uw tuin te voorzien van nieuwe bestrating. Er zijn verschillende factoren die meespelen als u tuinbestrating laat plaatsen. Denk hierbij aan de legrichting, het materiaal en de afwerking. Onze professionals voorzien u graag van adviezen en helpen u met het maken van keuzes.

Verschillende soorten bestrating

Als u denkt aan bestrating denkt u waarschijnlijk aan tegels, maar er is tegenwoordig meer mogelijk op het gebied van bestrating. Of het nu gaat om praktische tegels of om sierbestrating, bij ons kunt u terecht voor vele soorten bestrating. Wij leggen onder andere:

  • Tegels
  • Klinkers
  • Grind
  • Natuursteen
  • Beton

Wilt u weten welk type tuinbestrating bij uw wensen past? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van bestrating en vertellen u graag meer. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe bestrating past bij uw woning en volledig aansluit bij de rest van uw tuin!

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging