0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Tuinaanleg in Hilversum

Nadat wij een ontwerp voor uw nieuwe tuin hebben gemaakt starten we zo snel mogelijk met de tuinaanleg. Afhankelijk van de situatie moet moeten wij uw tuin eerst inmeten en voorbereiden op het grondwerk. Als deze werkzaamheden verricht zijn kan er gestart worden met het beplanten en bestraten van uw nieuwe tuin. Het is voor ons van groot belang dat u als opdrachtgever tevreden bent, daarom houden wij u tijdens het aanleggen van uw tuin op de hoogte van alle werkzaamheden. Zo komt u aan het eind nooit voor rare verrassingen te staan.

Onderdelen van uw tuin laten aanleggen

Bij tuinaanleg denken veel mensen aan het compleet vernieuwen van een tuin. Dit is echter niet altijd het geval. Wij hebben als hoveniersbedrijf al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en zijn dus ook in te schakelen voor allerlei losse werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg:

  • Plaatsen van beplanting of omheiningen
  • Bestrating of sierbestrating
  • Aanleggen van een gazon of terras
  • Vijveraanleg
  • Plantenbakken plaatsen en creëren
  • Renovatie van uw tuin
  • Plaatsen van een schuur of veranda

Wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij leveren in de hele regio Hilversum vakmanschap tegen een eerlijke prijs!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606