085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Tuinaanleg in Hilversum

Nadat wij een ontwerp voor uw nieuwe tuin hebben gemaakt starten we zo snel mogelijk met de tuinaanleg. Afhankelijk van de situatie moet moeten wij uw tuin eerst inmeten en voorbereiden op het grondwerk. Als deze werkzaamheden verricht zijn kan er gestart worden met het beplanten en bestraten van uw nieuwe tuin. Het is voor ons van groot belang dat u als opdrachtgever tevreden bent, daarom houden wij u tijdens het aanleggen van uw tuin op de hoogte van alle werkzaamheden. Zo komt u aan het eind nooit voor rare verrassingen te staan.

Onderdelen van uw tuin laten aanleggen

Bij tuinaanleg denken veel mensen aan het compleet vernieuwen van een tuin. Dit is echter niet altijd het geval. Wij hebben als hoveniersbedrijf al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en zijn dus ook in te schakelen voor allerlei losse werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg:

  • Plaatsen van beplanting of omheiningen
  • Bestrating of sierbestrating
  • Aanleggen van een gazon of terras
  • Vijveraanleg
  • Plantenbakken plaatsen en creëren
  • Renovatie van uw tuin
  • Plaatsen van een schuur of veranda

Wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij leveren in de hele regio Hilversum vakmanschap tegen een eerlijke prijs!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606