085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Boomverzorging in Hilversum

Als hoveniersbedrijf zijn wij zeer veelzijdig en hebben wij ons in de loop der jaren onder andere gespecialiseerd in boomverzorging. Vallen de takken van uw bomen en merkt u dat het gevaarlijk wordt? Lijkt het erop dat uw boom elk moment kan omwaaien? Zorgt de boom in uw tuin de laatste paar zomers voor wel erg veel schaduw? Of u nu te maken heeft met een zieke boom, een verouderde boom of een boom die compleet in de weg staat; wij komen bij u in Hilversum langs voor professionele boomverzorging. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • kroonverzorging;
  • snoeien;
  • vellen en kappen;
  • frezen van stobben;
  • versnipperen en afvoeren;
  • kroonverankeringen.

Kappen en snoeien van uw bomen

Het kappen van bomen en het snoeien van takken op grote hoogte is erg gevaarlijk en kunt u daarom beter uitbesteden aan een vakman. Onze boomverzorgers maken gebruik van speciale klimtechnieken en gaan veilig te werk. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat uw boom op een veilig manier gekapt wordt en u geen overlast heeft. Let er wel op dat u voor het kappen van een boom een kapvergunning nodig heeft. Op www.omgevingsloket.nl kunt u zien of het aanvragen nodig is. Komt u er niet uit? Dan helpen onze specialisten u graag.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606