0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Boomverzorging in Hilversum

Als hoveniersbedrijf zijn wij zeer veelzijdig en hebben wij ons in de loop der jaren onder andere gespecialiseerd in boomverzorging. Vallen de takken van uw bomen en merkt u dat het gevaarlijk wordt? Lijkt het erop dat uw boom elk moment kan omwaaien? Zorgt de boom in uw tuin de laatste paar zomers voor wel erg veel schaduw? Of u nu te maken heeft met een zieke boom, een verouderde boom of een boom die compleet in de weg staat; wij komen bij u in Hilversum langs voor professionele boomverzorging. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • kroonverzorging;
  • snoeien;
  • vellen en kappen;
  • frezen van stobben;
  • versnipperen en afvoeren;
  • kroonverankeringen.

Kappen en snoeien van uw bomen

Het kappen van bomen en het snoeien van takken op grote hoogte is erg gevaarlijk en kunt u daarom beter uitbesteden aan een vakman. Onze boomverzorgers maken gebruik van speciale klimtechnieken en gaan veilig te werk. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat uw boom op een veilig manier gekapt wordt en u geen overlast heeft. Let er wel op dat u voor het kappen van een boom een kapvergunning nodig heeft. Op www.omgevingsloket.nl kunt u zien of het aanvragen nodig is. Komt u er niet uit? Dan helpen onze specialisten u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606