035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Tuinrenovatie Hilversum

Is uw tuin aan een opknapbeurt toe? Of is deze niet geheel meer naar wens, maar wilt u ook niet de hele tuin opnieuw laten aanleggen? Dan biedt tuinrenovatie Hilversum de uitkomst! Met een tuinrenovatie kunt u uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geven, onderdelen die niet meer zijn wat het ooit is geweest laten vervangen en zelfs nieuwe elementen laten toevoegen. Dit alles zonder dat onze hoveniers uw gehele tuin op de kop hoeven te halen. Dit scheelt u niet alleen in tijd waarin u het zonder uw tuin moet stellen, maar het scheelt ook in de kosten.

Tuinrenovatie Hilversum voorbeelden

Wat moet u zich nu bij een tuinrenovatie voorstellen? Eigenlijk alles wat u zelf maar wilt aanpakken, maar tuinrenovatie Hilversum zal een aantal voorbeelden geven. Vind u bepaalde elementen in uw tuin niet meer mooi, zoals de schutting en het gazon? Dan vervangen wij alleen de schutting en het gazon, maar laten we sierbestrating liggen. Andersom kunnen we ook alleen uw tuin helemaal opnieuw bestraten. Wellicht wilt u juist eens nieuwe beplanting? Of een vijver toevoegen aan uw tuin? Ook dat is met tuinrenovatie allemaal mogelijk. Zo kunt u met een tuinrenovatie Hilversum uw tuin opknappen zoals u dat wilt. Een tuinrenovatie is geschikt bij zowel het willen veranderen van het uiterlijk van de tuin als het aanpakken van onderdelen die niet langer goed meer zijn, zoals een kapotte schutting bijvoorbeeld of dood gazon.

Tuinrenovatie Hilversum De vakman

Wilt u ook uw tuin laten opknappen, of wellicht zelfs gaan voor een nieuwe tuin aanleggen? Schakel dan voor tuinrenovatie Hilversum De vakman in. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden bij u in de tuin. Zo komen we uiteindelijk tot een resultaat waarbij u weer volop kunt genieten van uw tuin. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 035 - 799 02 88 of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging