085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Boom laten snoeien in Hilversum

Heeft u struiken of bomen in uw tuin die gesnoeid moeten worden? Bomen snoeien is een essentieel onderdeel van de verzorging van bomen. Niet alleen voor de boom zelf, maar ook voor de omgeving van de boom is snoeien van belang. Een boom kan een groot obstakel vormen voor de omgeving. Hangt de boom deels in de tuin van uw buren of verspert uw boom de openbare weg? Als eigenaar van de boom bent u aansprakelijk voor schade veroorzaakt door de boom. Snoeien dient dus verschillende doelen. Niet alle bomen hoeven echter gesnoeid te worden. Wij informeren u graag over het vereiste onderhoud van uw boom.

Vakkundig coniferen snoeien

Wij staan ook voor u klaar voor het snoeien van de coniferen in uw tuin in Hilversum. Het is van belang voorzichtig om te gaan met uw conifeer. Elke conifeer is anders en verlangt een specifieke snoeimethode. Schakel onze hovenier in voor vakkundig snoeiwerk. Groeit uw conifeer niet meer? Waarschijnlijk heeft u te veel gesnoeid. Vooral in de winter moet u oppassen met snoeien. De plant kan afsterven door de vorst. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw bomen en coniferen. Heeft u andere vragen over uw tuin of wilt u een afspraak maken voor het snoeien van uw struiken? Neem contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606