035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Tuinonderhoud in Hilversum

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het van belang dat u deze goed blijft onderhouden. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat u minder last heeft van onkruid en wildgroei van planten. Daarnaast is het ook van belang om de grond in uw tuin regelmatig te schoffelen, uw bomen te snoeien en uw gras eens in de zoveel tijd te maaien. Al deze werkzaamheden kunt u natuurlijk zelf uitvoeren. Het kan echter zo zijn dat u zelf geen groene vingers heeft of geen tijd kunt vrijmaken voor tuinonderhoud. Dan is het inschakelen van een hovenier een goede optie. Wij zijn in Hilversum uw specialist op het gebied van tuinonderhoud. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Soorten tuinonderhoud

Wij voeren in de regio Hilversum al jaren tuinonderhoud werkzaamheden uit. In sommige gevallen krijgen we te maken met zeer verwilderde tuinen en in andere gevallen gaat het om het knotten van wilgen. Voor onze hoveniers is het onderhouden van tuinen elke keer weer een uitdaging. Bij ons hoveniersbedrijf kunt u onder andere terecht voor deze soorten onderhoud:

  • Groot onderhoud
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Voor- of najaarsonderhoud
  • Reinigen van bestrating

Maar u schakelt ons ook in voor eenmalig tuinonderhoud of voor het schoffelen, bemesten en maaien van uw tuin. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een onderhoudscontract met ons afsluiten? Wij komen graag bij u in Hilversum langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging