0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Tuinonderhoud in Hilversum

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het van belang dat u deze goed blijft onderhouden. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat u minder last heeft van onkruid en wildgroei van planten. Daarnaast is het ook van belang om de grond in uw tuin regelmatig te schoffelen, uw bomen te snoeien en uw gras eens in de zoveel tijd te maaien. Al deze werkzaamheden kunt u natuurlijk zelf uitvoeren. Het kan echter zo zijn dat u zelf geen groene vingers heeft of geen tijd kunt vrijmaken voor tuinonderhoud. Dan is het inschakelen van een hovenier een goede optie. Wij zijn in Hilversum uw specialist op het gebied van tuinonderhoud. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Soorten tuinonderhoud

Wij voeren in de regio Hilversum al jaren tuinonderhoud werkzaamheden uit. In sommige gevallen krijgen we te maken met zeer verwilderde tuinen en in andere gevallen gaat het om het knotten van wilgen. Voor onze hoveniers is het onderhouden van tuinen elke keer weer een uitdaging. Bij ons hoveniersbedrijf kunt u onder andere terecht voor deze soorten onderhoud:

  • Groot onderhoud
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Voor- of najaarsonderhoud
  • Reinigen van bestrating

Maar u schakelt ons ook in voor eenmalig tuinonderhoud of voor het schoffelen, bemesten en maaien van uw tuin. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een onderhoudscontract met ons afsluiten? Wij komen graag bij u in Hilversum langs om de mogelijkheden te bespreken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606