085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Tuinonderhoud in Hilversum

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het van belang dat u deze goed blijft onderhouden. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat u minder last heeft van onkruid en wildgroei van planten. Daarnaast is het ook van belang om de grond in uw tuin regelmatig te schoffelen, uw bomen te snoeien en uw gras eens in de zoveel tijd te maaien. Al deze werkzaamheden kunt u natuurlijk zelf uitvoeren. Het kan echter zo zijn dat u zelf geen groene vingers heeft of geen tijd kunt vrijmaken voor tuinonderhoud. Dan is het inschakelen van een hovenier een goede optie. Wij zijn in Hilversum uw specialist op het gebied van tuinonderhoud. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Soorten tuinonderhoud

Wij voeren in de regio Hilversum al jaren tuinonderhoud werkzaamheden uit. In sommige gevallen krijgen we te maken met zeer verwilderde tuinen en in andere gevallen gaat het om het knotten van wilgen. Voor onze hoveniers is het onderhouden van tuinen elke keer weer een uitdaging. Bij ons hoveniersbedrijf kunt u onder andere terecht voor deze soorten onderhoud:

  • Groot onderhoud
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Voor- of najaarsonderhoud
  • Reinigen van bestrating

Maar u schakelt ons ook in voor eenmalig tuinonderhoud of voor het schoffelen, bemesten en maaien van uw tuin. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een onderhoudscontract met ons afsluiten? Wij komen graag bij u in Hilversum langs om de mogelijkheden te bespreken.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606