035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Uw hovenier in Naarden

U wilt natuurlijk optimaal van uw tuin kunnen genieten, maar wat als u niet tevreden over uw tuin bent of al jaren droomt van een andere tuin? Dan is het tijd om actie te ondernemen. De hoveniers van ons hoveniersbedrijf helpen u graag met het verwezenlijken van uw wensen.

Of u nu kiest voor een tuin met een groot zonneterras, een vijver wilt laten aanleggen of liever gaat voor een tuin met veel bloemen en beplanting; wij pakken elke hoveniersklus met beide handen aan en zorgen voor het resultaat waar u naar op zoek bent.

Waar schakelt u ons voor in?

Als hoveniersbedrijf zijn wij veelzijdig en voor allerlei verschillende werkzaamheden in te zetten. Onze belangrijkste werkzaamheden hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • ontwerpen van tuinen;
  • plaatsen van beplanting;
  • kappen van bomen;
  • bestrating aanleggen;
  • plaatsen van schuttingen;
  • snoeiwerkzaamheden .

Zijn er andere werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Onze hoveniers komen graag bij u langs in Naarden.

Maak een afspraak met uw hovenier

Bent u enthousiast geworden en wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of wilt u eerst alle mogelijkheden eens rustig met één van onze specialisten doornemen? Maak dan een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 035 - 799 02 88 of vul het formulier hiernaast in.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging