0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Uw hovenier in Naarden

U wilt natuurlijk optimaal van uw tuin kunnen genieten, maar wat als u niet tevreden over uw tuin bent of al jaren droomt van een andere tuin? Dan is het tijd om actie te ondernemen. De hoveniers van ons hoveniersbedrijf helpen u graag met het verwezenlijken van uw wensen.

Of u nu kiest voor een tuin met een groot zonneterras, een vijver wilt laten aanleggen of liever gaat voor een tuin met veel bloemen en beplanting; wij pakken elke hoveniersklus met beide handen aan en zorgen voor het resultaat waar u naar op zoek bent.

Waar schakelt u ons voor in?

Als hoveniersbedrijf zijn wij veelzijdig en voor allerlei verschillende werkzaamheden in te zetten. Onze belangrijkste werkzaamheden hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • ontwerpen van tuinen;
  • plaatsen van beplanting;
  • kappen van bomen;
  • bestrating aanleggen;
  • plaatsen van schuttingen;
  • snoeiwerkzaamheden .

Zijn er andere werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Onze hoveniers komen graag bij u langs in Naarden.

Maak een afspraak met uw hovenier

Bent u enthousiast geworden en wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of wilt u eerst alle mogelijkheden eens rustig met één van onze specialisten doornemen? Maak dan een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 255 3733 of vul het formulier hiernaast in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606