085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Uw hovenier in Naarden

U wilt natuurlijk optimaal van uw tuin kunnen genieten, maar wat als u niet tevreden over uw tuin bent of al jaren droomt van een andere tuin? Dan is het tijd om actie te ondernemen. De hoveniers van ons hoveniersbedrijf helpen u graag met het verwezenlijken van uw wensen.

Of u nu kiest voor een tuin met een groot zonneterras, een vijver wilt laten aanleggen of liever gaat voor een tuin met veel bloemen en beplanting; wij pakken elke hoveniersklus met beide handen aan en zorgen voor het resultaat waar u naar op zoek bent.

Waar schakelt u ons voor in?

Als hoveniersbedrijf zijn wij veelzijdig en voor allerlei verschillende werkzaamheden in te zetten. Onze belangrijkste werkzaamheden hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • ontwerpen van tuinen;
  • plaatsen van beplanting;
  • kappen van bomen;
  • bestrating aanleggen;
  • plaatsen van schuttingen;
  • snoeiwerkzaamheden .

Zijn er andere werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Onze hoveniers komen graag bij u langs in Naarden.

Maak een afspraak met uw hovenier

Bent u enthousiast geworden en wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of wilt u eerst alle mogelijkheden eens rustig met één van onze specialisten doornemen? Maak dan een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600 of vul het formulier hiernaast in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606