035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Hovenier in Laren inzetten?

Bent u uw tuin zat? Of woont u in een nieuw huis en moet de tuin onder handen genomen worden? Dan bent u in de regio Laren bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen al uw tuinwensen voor u realiseren!

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning en met een mooie tuin kunt u uw woongenot dan ook enorm vergroten. We kunnen een geheel nieuwe tuin voor u aanleggen, maar we kunnen ook alleen de bestrating, een gazon, tuinomheining of bijvoorbeeld een vijver aanleggen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Van ontwerp tot onderhoud

Wilt u een geheel nieuwe tuin? Wij maken graag een creatief tuinontwerp voor u, geheel naar uw smaak en wensen uiteraard. We kunnen het tuinontwerp vervolgens vakkundig voor u realiseren. Om uw tuin mooi te houden kunnen we deze ook voor u onderhouden. Bijvoorbeeld omdat u zelf geen groene vingers heeft of er simpelweg geen tijd voor heeft.

Afspreken met onze hoveniers in Laren

Heeft u tuinwensen? Of misschien specifieke dromen? Wij gaan graag met u om de tafel om deze te bespreken en om te zetten in een realiseerbaar plan. Bel om direct een afspraak te maken naar 035 - 799 02 88. Liever eerst inzage in de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging