0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hovenier in Laren inzetten?

Bent u uw tuin zat? Of woont u in een nieuw huis en moet de tuin onder handen genomen worden? Dan bent u in de regio Laren bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen al uw tuinwensen voor u realiseren!

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning en met een mooie tuin kunt u uw woongenot dan ook enorm vergroten. We kunnen een geheel nieuwe tuin voor u aanleggen, maar we kunnen ook alleen de bestrating, een gazon, tuinomheining of bijvoorbeeld een vijver aanleggen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Van ontwerp tot onderhoud

Wilt u een geheel nieuwe tuin? Wij maken graag een creatief tuinontwerp voor u, geheel naar uw smaak en wensen uiteraard. We kunnen het tuinontwerp vervolgens vakkundig voor u realiseren. Om uw tuin mooi te houden kunnen we deze ook voor u onderhouden. Bijvoorbeeld omdat u zelf geen groene vingers heeft of er simpelweg geen tijd voor heeft.

Afspreken met onze hoveniers in Laren

Heeft u tuinwensen? Of misschien specifieke dromen? Wij gaan graag met u om de tafel om deze te bespreken en om te zetten in een realiseerbaar plan. Bel om direct een afspraak te maken naar 0800 255 3733. Liever eerst inzage in de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606