085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hovenier in Laren inzetten?

Bent u uw tuin zat? Of woont u in een nieuw huis en moet de tuin onder handen genomen worden? Dan bent u in de regio Laren bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen al uw tuinwensen voor u realiseren!

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning en met een mooie tuin kunt u uw woongenot dan ook enorm vergroten. We kunnen een geheel nieuwe tuin voor u aanleggen, maar we kunnen ook alleen de bestrating, een gazon, tuinomheining of bijvoorbeeld een vijver aanleggen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Van ontwerp tot onderhoud

Wilt u een geheel nieuwe tuin? Wij maken graag een creatief tuinontwerp voor u, geheel naar uw smaak en wensen uiteraard. We kunnen het tuinontwerp vervolgens vakkundig voor u realiseren. Om uw tuin mooi te houden kunnen we deze ook voor u onderhouden. Bijvoorbeeld omdat u zelf geen groene vingers heeft of er simpelweg geen tijd voor heeft.

Afspreken met onze hoveniers in Laren

Heeft u tuinwensen? Of misschien specifieke dromen? Wij gaan graag met u om de tafel om deze te bespreken en om te zetten in een realiseerbaar plan. Bel om direct een afspraak te maken naar 085 - 106 1600. Liever eerst inzage in de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606