085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hovenier inzetten in Huizen?

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar sluit de tuin niet aan bij uw wensen? Of kan uw huidige tuin wel een opknapbeurt gebruiken? In Huizen en omgeving staan de ervaren hoveniers van ons hoveniersbedrijf voor u klaar. U schakelt ons onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

  • ontwerpen van uw tuin;
  • plaatsen van beplanting;
  • kappen van bomen;
  • bestrating aanleggen;
  • plaatsen van schuttingen;
  • snoeiwerkzaamheden .

Van het ontwerp tot de aanleg

Kiest u ons bedrijf voor het ontwerp van uw tuin, dan kiest u voor een totaaloplossing. Wij komen graag bij u in Huizen langs om de mogelijkheden te bespreken. Kiest u voor een moderne tuin? Wilt u liever een tuin met een romantische uitstraling? Of wilt u graag een groot zonneterras. Bij ons is veel mogelijk en wij helpen u graag met het maken van lastige keuzes. Aan de hand van uw wensen en budget maken onze hoveniers een passend tuinontwerp en kunnen wij binnen de kortste keren starten met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Ook voor tuinonderhoud

Niet alleen voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin zit u bij ons goed. Onze hoveniers zijn ook in te schakelen voor het onderhoud van uw tuin. Wilt u uw tuin eenmalig laten onderhouden? Of zoekt u een hovenier die al het tuinonderhoud voor u uit handen kan nemen? Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en zorgen er graag voor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uit blijft zien.

Gebruik maken van onze diensten?

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een hovenier inschakelen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600 of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606