0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hovenier inzetten in Huizen?

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar sluit de tuin niet aan bij uw wensen? Of kan uw huidige tuin wel een opknapbeurt gebruiken? In Huizen en omgeving staan de ervaren hoveniers van ons hoveniersbedrijf voor u klaar. U schakelt ons onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

  • ontwerpen van uw tuin;
  • plaatsen van beplanting;
  • kappen van bomen;
  • bestrating aanleggen;
  • plaatsen van schuttingen;
  • snoeiwerkzaamheden .

Van het ontwerp tot de aanleg

Kiest u ons bedrijf voor het ontwerp van uw tuin, dan kiest u voor een totaaloplossing. Wij komen graag bij u in Huizen langs om de mogelijkheden te bespreken. Kiest u voor een moderne tuin? Wilt u liever een tuin met een romantische uitstraling? Of wilt u graag een groot zonneterras. Bij ons is veel mogelijk en wij helpen u graag met het maken van lastige keuzes. Aan de hand van uw wensen en budget maken onze hoveniers een passend tuinontwerp en kunnen wij binnen de kortste keren starten met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Ook voor tuinonderhoud

Niet alleen voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin zit u bij ons goed. Onze hoveniers zijn ook in te schakelen voor het onderhoud van uw tuin. Wilt u uw tuin eenmalig laten onderhouden? Of zoekt u een hovenier die al het tuinonderhoud voor u uit handen kan nemen? Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en zorgen er graag voor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uit blijft zien.

Gebruik maken van onze diensten?

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een hovenier inschakelen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 255 3733 of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606