035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Hovenier inzetten in Huizen?

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar sluit de tuin niet aan bij uw wensen? Of kan uw huidige tuin wel een opknapbeurt gebruiken? In Huizen en omgeving staan de ervaren hoveniers van ons hoveniersbedrijf voor u klaar. U schakelt ons onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

  • ontwerpen van uw tuin;
  • plaatsen van beplanting;
  • kappen van bomen;
  • bestrating aanleggen;
  • plaatsen van schuttingen;
  • snoeiwerkzaamheden .

Van het ontwerp tot de aanleg

Kiest u ons bedrijf voor het ontwerp van uw tuin, dan kiest u voor een totaaloplossing. Wij komen graag bij u in Huizen langs om de mogelijkheden te bespreken. Kiest u voor een moderne tuin? Wilt u liever een tuin met een romantische uitstraling? Of wilt u graag een groot zonneterras. Bij ons is veel mogelijk en wij helpen u graag met het maken van lastige keuzes. Aan de hand van uw wensen en budget maken onze hoveniers een passend tuinontwerp en kunnen wij binnen de kortste keren starten met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Ook voor tuinonderhoud

Niet alleen voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin zit u bij ons goed. Onze hoveniers zijn ook in te schakelen voor het onderhoud van uw tuin. Wilt u uw tuin eenmalig laten onderhouden? Of zoekt u een hovenier die al het tuinonderhoud voor u uit handen kan nemen? Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en zorgen er graag voor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uit blijft zien.

Gebruik maken van onze diensten?

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een hovenier inschakelen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 035 - 799 02 88 of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging