0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Uw hovenier in Eemnes

Bent u op zoek naar een hovenier die het onderhoud van uw tuin kan verzorgen? Of wilt u juist een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Voor al uw hovenierswerkzaamheden in Eemnes schakelt u onze ervaren hoveniers in. Wij pakken alle werkzaamheden in uw tuin met beide handen aan en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige tuin.

Van het ontwerp tot het onderhoud

Als u kiest voor ons, dan kiest u voor een totaaloplossing. Van het ontwerp van uw nieuwe tuin tot het onderhoud van uw tuin tijdens bijvoorbeeld uw vakantie; wij doen het allemaal voor u. Onze hoveniers komen graag bij u in Eemnes langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u bepaalde wensen die moeten terugkomen in het ontwerp van uw tuin? Wilt u een deel van uw tuin door ons laten onderhouden en de rest zelf doen? U noemt het en wij zorgen voor de uitvoering.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een afspraak maken met onze hoveniers om de mogelijkheden te bespreken? Of ontvangt u liever eerst een indicatie van de kosten die komen kijken bij de aanleg van bijvoorbeeld een vijver? U kunt ons telefonisch voor een afspraak bereiken via 0800 255 3733 of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in voor een offerte.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606