085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Uw hovenier in Eemnes

Bent u op zoek naar een hovenier die het onderhoud van uw tuin kan verzorgen? Of wilt u juist een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Voor al uw hovenierswerkzaamheden in Eemnes schakelt u onze ervaren hoveniers in. Wij pakken alle werkzaamheden in uw tuin met beide handen aan en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige tuin.

Van het ontwerp tot het onderhoud

Als u kiest voor ons, dan kiest u voor een totaaloplossing. Van het ontwerp van uw nieuwe tuin tot het onderhoud van uw tuin tijdens bijvoorbeeld uw vakantie; wij doen het allemaal voor u. Onze hoveniers komen graag bij u in Eemnes langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u bepaalde wensen die moeten terugkomen in het ontwerp van uw tuin? Wilt u een deel van uw tuin door ons laten onderhouden en de rest zelf doen? U noemt het en wij zorgen voor de uitvoering.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een afspraak maken met onze hoveniers om de mogelijkheden te bespreken? Of ontvangt u liever eerst een indicatie van de kosten die komen kijken bij de aanleg van bijvoorbeeld een vijver? U kunt ons telefonisch voor een afspraak bereiken via 085 - 106 1600 of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in voor een offerte.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606