035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Uw hovenier in Eemnes

Bent u op zoek naar een hovenier die het onderhoud van uw tuin kan verzorgen? Of wilt u juist een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Voor al uw hovenierswerkzaamheden in Eemnes schakelt u onze ervaren hoveniers in. Wij pakken alle werkzaamheden in uw tuin met beide handen aan en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige tuin.

Van het ontwerp tot het onderhoud

Als u kiest voor ons, dan kiest u voor een totaaloplossing. Van het ontwerp van uw nieuwe tuin tot het onderhoud van uw tuin tijdens bijvoorbeeld uw vakantie; wij doen het allemaal voor u. Onze hoveniers komen graag bij u in Eemnes langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u bepaalde wensen die moeten terugkomen in het ontwerp van uw tuin? Wilt u een deel van uw tuin door ons laten onderhouden en de rest zelf doen? U noemt het en wij zorgen voor de uitvoering.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een afspraak maken met onze hoveniers om de mogelijkheden te bespreken? Of ontvangt u liever eerst een indicatie van de kosten die komen kijken bij de aanleg van bijvoorbeeld een vijver? U kunt ons telefonisch voor een afspraak bereiken via 035 - 799 02 88 of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in voor een offerte.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging