035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Hovenier inschakelen in Bussum?

Of u nu een grote vijver in uw tuin wilt laten aanleggen, uw gazon en beplanting wilt laten voorzien van deskundig onderhoud of op zoek bent naar een hovenier die de complete aanleg van uw nieuwe tuin kan verzorgen; als hoveniersbedrijf helpen wij in Bussum en omgeving al vele jaren klanten met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Kiest u voor ons bedrijf, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Al onze hoveniers beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring en we weten precies hoe we het gewenste resultaat voor u kunnen verwezenlijken. Voordat wij kunnen starten met het aanleggen of onderhouden van uw tuin komen we eerst bij u thuis langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Of we nu een compleet nieuw ontwerp moeten maken of de verschillende opties voor onderhoudscontracten met u gaan bespreken; onze hoveniers nemen de tijd om naar u te luisteren.

Maak een afspraak

Wilt u met ons in gesprek gaan om uw droomtuin te laten realiseren? Of gaat u binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland en zoekt u een specialist die uw tuin kan onderhouden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak via 035 - 799 02 88 of vul het formulier hiernaast in als u liever een offerte aanvraagt.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging