085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hovenier inschakelen in Bussum?

Of u nu een grote vijver in uw tuin wilt laten aanleggen, uw gazon en beplanting wilt laten voorzien van deskundig onderhoud of op zoek bent naar een hovenier die de complete aanleg van uw nieuwe tuin kan verzorgen; als hoveniersbedrijf helpen wij in Bussum en omgeving al vele jaren klanten met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Kiest u voor ons bedrijf, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Al onze hoveniers beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring en we weten precies hoe we het gewenste resultaat voor u kunnen verwezenlijken. Voordat wij kunnen starten met het aanleggen of onderhouden van uw tuin komen we eerst bij u thuis langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Of we nu een compleet nieuw ontwerp moeten maken of de verschillende opties voor onderhoudscontracten met u gaan bespreken; onze hoveniers nemen de tijd om naar u te luisteren.

Maak een afspraak

Wilt u met ons in gesprek gaan om uw droomtuin te laten realiseren? Of gaat u binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland en zoekt u een specialist die uw tuin kan onderhouden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak via 085 - 106 1600 of vul het formulier hiernaast in als u liever een offerte aanvraagt.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606