0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hovenier inschakelen in Bussum?

Of u nu een grote vijver in uw tuin wilt laten aanleggen, uw gazon en beplanting wilt laten voorzien van deskundig onderhoud of op zoek bent naar een hovenier die de complete aanleg van uw nieuwe tuin kan verzorgen; als hoveniersbedrijf helpen wij in Bussum en omgeving al vele jaren klanten met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Kiest u voor ons bedrijf, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Al onze hoveniers beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring en we weten precies hoe we het gewenste resultaat voor u kunnen verwezenlijken. Voordat wij kunnen starten met het aanleggen of onderhouden van uw tuin komen we eerst bij u thuis langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Of we nu een compleet nieuw ontwerp moeten maken of de verschillende opties voor onderhoudscontracten met u gaan bespreken; onze hoveniers nemen de tijd om naar u te luisteren.

Maak een afspraak

Wilt u met ons in gesprek gaan om uw droomtuin te laten realiseren? Of gaat u binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland en zoekt u een specialist die uw tuin kan onderhouden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak via 0800 255 3733 of vul het formulier hiernaast in als u liever een offerte aanvraagt.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606