0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hovenier nodig in Blaricum?

Uw tuin is een plek waar u het hele jaar van wilt genieten. Toch is het ook een plek die veel mensen vaak vergeten. Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u een compleet andere tuin laten aanleggen? Wacht dan niet langer en schakel de hoveniers van ons hoveniersbedrijf in. Wij komen graag bij u in Blaricum langs om naar uw wensen te luisteren. Daarnaast helpen we u graag met maken van lastige keuzes en komen daar waar nodig met nieuwe ideeën.

Onze werkzaamheden

Al onze hoveniers beschikken stuk voor stuk over de ervaring waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om een grote achtertuin of om het aanpakken van uw voortuin, wij pakken elke klus met beide handen aan. Om u een beter beeld te geven van onze werkzaamheden hebben wij een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • ontwerpen van uw tuin;
  • plaatsen van beplanting;
  • kappen van bomen;
  • bestrating aanleggen;
  • plaatsen van schuttingen;
  • snoeiwerkzaamheden .

Contact met uw hovenier in Blaricum

Wilt u direct een afspraak maken met uw hovenier in Blaricum? Bel dan naar 0800 255 3733. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan hiernaast uw gegevens zo volledig mogelijk in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606