035 - 799 02 88

Uw hovenier in Hilversum

Hoveniersbedrijf in Baarn

Bent u op zoek naar een allround hoveniersbedrijf in de regio Baarn? Dan bent u bij de hoveniers van ons bedrijf aan het juiste adres. Voor zowel het ontwerp en de aanleg van verschillende tuinelementen als de aanleg van een compleet nieuwe tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn: wij realiseren ze graag voor u!

Voor ieder budget

Er zijn veel verschillende tuinen, van kleine stadstuinen tot grote landhuistuinen. Wij kunnen van iedere tuin een prachtige tuin maken. Bovendien kunnen wij voor ieder budget een bijpassend plan bedenken. Door de creativiteit van onze vakmannen komen we altijd tot een realiseerbaar plan. We gaan in Baarn en omstreken graag met u om de tafel om uw wensen en budget te bespreken.

Ook voor tuinonderhoud

Ook voor alle vormen van tuinonderhoud kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen. Of het nu gaat om het eenmalig snoeien van uw heg of om periodiek onderhoud van uw tuin: bij ons zit u goed.

Contact met onze hovenier in Baarn

Wilt u direct een afspraak maken in Baarn? Bel dan naar 035 - 799 02 88. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan hiernaast uw gegevens zo volledig mogelijk in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve ontwerpen

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 02 88.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Hilversum en omgeving.

Hoofdvestiging