0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hoveniersbedrijf in Baarn

Bent u op zoek naar een allround hoveniersbedrijf in de regio Baarn? Dan bent u bij de hoveniers van ons bedrijf aan het juiste adres. Voor zowel het ontwerp en de aanleg van verschillende tuinelementen als de aanleg van een compleet nieuwe tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn: wij realiseren ze graag voor u!

Voor ieder budget

Er zijn veel verschillende tuinen, van kleine stadstuinen tot grote landhuistuinen. Wij kunnen van iedere tuin een prachtige tuin maken. Bovendien kunnen wij voor ieder budget een bijpassend plan bedenken. Door de creativiteit van onze vakmannen komen we altijd tot een realiseerbaar plan. We gaan in Baarn en omstreken graag met u om de tafel om uw wensen en budget te bespreken.

Ook voor tuinonderhoud

Ook voor alle vormen van tuinonderhoud kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen. Of het nu gaat om het eenmalig snoeien van uw heg of om periodiek onderhoud van uw tuin: bij ons zit u goed.

Contact met onze hovenier in Baarn

Wilt u direct een afspraak maken in Baarn? Bel dan naar 0800 255 3733. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan hiernaast uw gegevens zo volledig mogelijk in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606