085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hilversum

Hoveniersbedrijf in Baarn

Bent u op zoek naar een allround hoveniersbedrijf in de regio Baarn? Dan bent u bij de hoveniers van ons bedrijf aan het juiste adres. Voor zowel het ontwerp en de aanleg van verschillende tuinelementen als de aanleg van een compleet nieuwe tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn: wij realiseren ze graag voor u!

Voor ieder budget

Er zijn veel verschillende tuinen, van kleine stadstuinen tot grote landhuistuinen. Wij kunnen van iedere tuin een prachtige tuin maken. Bovendien kunnen wij voor ieder budget een bijpassend plan bedenken. Door de creativiteit van onze vakmannen komen we altijd tot een realiseerbaar plan. We gaan in Baarn en omstreken graag met u om de tafel om uw wensen en budget te bespreken.

Ook voor tuinonderhoud

Ook voor alle vormen van tuinonderhoud kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen. Of het nu gaat om het eenmalig snoeien van uw heg of om periodiek onderhoud van uw tuin: bij ons zit u goed.

Contact met onze hovenier in Baarn

Wilt u direct een afspraak maken in Baarn? Bel dan naar 085 - 106 1600. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan hiernaast uw gegevens zo volledig mogelijk in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606